Reviews

Dit zeggen klanten over mij

“Roos is een persoonlijke coach die goed kon aanvoelen wat ik nodig had.”

Door haar enthousiasme heeft ze mij gemotiveerd om stappen te zetten en voor mijzelf keuzes te maken.

De oefeningen hielpen me te kijken naar bepaalde patronen, waarin veel duidelijk werd waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt. Met leuke en afwisselende spellen kreeg ik steeds meer inzicht in wat voor mij belangrijk is.  Tijdens het coaching traject heb ik niet alleen meer inzicht gekregen in het vinden van passend werk, maar ook meer over mijzelf geleerd en daar kan ik de rest van mijn leven iets mee.

– Sandrine
“Roos is een deskundige specialist op het gebied van talentontwikkeling en loopbaan coaching.”

Op een positieve, duidelijke en empowerende wijze creëert ze een ideaal klimaat om te ontwikkelen.

Onder begeleiding van Roos her-ontdekte ik mijn talenten en drijfveren. Tijdens het traject biedt Roos custom- made opdrachten, waarbij ze de talenten en drijfveren als rode draad vasthoudt en integreert. Dat gaf mij steeds nieuwe inzichten. Omdat Roos het overzicht bewaarde, voelde ik alle ruimte om te ontdekken en ontwikkelen.

Roos heeft de gave om haar talent en deskundigheid echt aan te laten sluiten bij de vraag. Ze benut hierin de kwaliteiten van de coachee en de coach. Daardoor wordt het geheel groter dan de som der delen.

 

 – Linda van Herpen
“Casemier coaching heeft en geeft betekenis voor mij en mijn collega’s”

“Het gaat niet alleen om individuele en team TMA’s, die kun je bij wezen van spreken overal krijgen. Het gaat om de skills van Roos als initiator, begeleider en afronder van gesprekken.

Roos heeft het vermogen er voor te zorgen dat zowel in individueel als teamgesprekken op een zeer prettige manier naar boven komt wat naar boven moet komen.

Zij neemt niet over, integendeel. Haar geduld en inspiratie geven kracht aan haar gesprekspartners, zodat deze zelf gaan nadenken en reflecteren. Er is altijd acceptatie en adoptie.

In deze aanbeveling wil ik 1 kanttekening maken, een open deur wellicht. Wanneer je je collega’s de kans geeft om hun talenten nog duidelijker te ontdekken en expliciet te maken, er is een kans dat ze hun werkgeluk elders gaan beproeven. Een kleine winstwaarschuwing met een glimlach.”

 

 – Jos van Nunen (Directeur bedrijfsvoering DOCK)
“De TMA talentenanalyse heeft me gesterkt in het vinden van een baan die goed bij me past.”

“Het gesprek met Roos was voor mij een openbaring”

Het is gaaf om te zien dat je na de analyse zoveel over je zelf te weten komt. Zowel je sterkte als je zwakke punten. De TMA analyse was spot-on en met de uitgebreide toelichting van Roos heb ik een uniek totaalbeeld van wie ik ben en wat ik kan. 

 

 – Ivo
“In korte tijd heeft Roos mij veel inzicht gegeven in wie ik ben en wat voor mij belangrijk is op werkgebied.”

“Door middel van een talentenscan en de uitleg van Roos daarbij, heb ik mezelf een stuk beter leren kennen.

Waar ik eerst op gevoel een nieuwe baan zocht, kan ik nu veel beter filteren in mijn zoektocht door de opgedane kennis. Daarnaast kan ik door deze inzichten veel gerichter op zoek naar zowel een functie maar ook een werkomgeving die veel beter bij mij als persoon aansluit.

Roos is erg deskundig en geeft ook advies en inzichten over huidige werkgerelateerde issues. Erg fijn dat hier ruimte voor was, ik kon hier direct in de praktijk mee aan de slag! ”

 

 – Maartje
“Roos geeft je het gevoel echt aan jouw kant te staan.”

“Samen met je erachter te komen wat je nou eigenlijk echt wilt en kan.

De coaching van Roos transformeert hoe je naar je werk en jezelf kijkt.”

 

 – Joseph
“De expertise van Roos heeft meerwaarde.”

“INSynQ is als organisatie continue in beweging en onze medewerkers bewegen mee. Omdat consultancy ’topsport’ is, is het van belang om de talenten van onze mensen optimaal te benutten en te zorgen dat zij op basis van hun intrinsieke motivatie een bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van onze klanten. 

De persoonlijke en tegelijkertijd professionele aanpak van Roos, wordt hierin door onze medewerkers zeer gewaardeerd. Onze mensen krijgen beter inzicht in hun competenties en INSynQ is in staat ze beter te laten excelleren mede dankzij de coaching aanpak van Roos!”

 

 – Axel van Koutrik (co-founder / parter INSynQ/ Aiden)
“Roos heeft prettig en snel, maar met de gewenste zakelijkheid de coaching van de medewerkers overgenomen.”

“Het resultaat is dat medewerkers steeds meer eigenaar worden van hun ontwikkeling als professional en het functioneren binnen de organisatie.”

 

 – Johan Andree (directeur/bestuurder Mozaiek)
“Roos heeft hierbij een belangrijke rol gehad. .

Tijdens deze gezamenlijke dag liet Roos ons zien waarom zij zo’n goede begeleider is: aanstekelijk door haar energie, lef, uithoudingsvermogen, geduld, pragmatisme, authenticiteit, enthousiasme en empathie. Kortom: een geweldig mens.

De gemeente Meierijstad is als organisatie in beweging naar een organisatie die zelfontplooiing van elke medewerker nastreeft. Dat betekent dat elke medewerker en daarmee ook de Ondernemingsraad (OR) meebeweegt. Belangrijk wordt dan van waaruit een ieder beweegt: welke talenten zijn aanwezig en zijn deze ook bekend bij de eigenaar.

De OR heeft zichzelf een cadeau gegeven door uit te zoeken welke talenten haar leden hebben. Gedurende een dag hebben zij de resultaten met elkaar gedeeld, geheel passend in het adagium ‘De kracht van samen’.

Natuurlijk heeft zij individueel de talenten met de eigenaren besproken. Maar tijdens de gezamenlijke dag is het haar gelukt om zonder oordeel elkaar te laten zien wat de aanwezige talenten zijn. Met deze inzichten en ervaringen kon in een tweede deel een taak worden geformuleerd voor volgende stappen van de OR. 

Roos, dank voor de mooie samenwerking!!

 

 – Peter van der Haar
(OR gemeente Meierijstad)
“Roos is voor Sociom de externe expert op gebied van de Talent Motivatie Analyse”

“Haar ondersteuning op gebied van inzet en borging heeft de TMA een centrale positie gegeven in de duurzame inzetbaarheid van onze collega’s.

De Talent gesprekken zijn door de medewerkers als zeer prettig en deskundig ervaren. De TMA wordt gezien als een cadeautje voor hun verdere ontwikkeling en daar heeft Roos een belangrijke rol in gespeeld.”  

 

 – Roland van der Heijden
(Directeur – bestuurder Sociom)
“Roos is een heel fijne, open en relaxte coach!”

“Op zoek naar wat ik nu precies zo leuk vind in mijn werk, kwam ik terecht bij Roos.

Na enkele intensieve sessies, nuttige huiswerkopdrachten en ontzettend leuke gesprekken heb ik antwoord op mijn vragen. Roos is een heel fijne, open en relaxte coach!

We hebben goede gesprekken gevoerd en ze heeft me erg geholpen in mijn zoektocht naar wat ik nu precies wil. Voor mij is Roos als coach de juiste combinatie van professioneel, praktisch en ook gezellig” 🧡

 

 – Tessa
“Roos heeft mij erg geholpen bij een persoonlijk traject: vakkundig, concreet / pragmatisch.”

“Empatisch, maar ook regie houdend over de doelstelling van de bijeenkomsten, daarmee goed ingespelend en aansluitend op mijn vraag en passend bij mij.”

 

 – Harrie
“De persoonlijke en enthousiaste aanpak van Roos is heel aanstekelijk”

Tijdens mijn coachingstraject heb ik Roos leren kennen als een enthousiaste professional die je heel graag inzicht wil geven in de talenten en competenties die je bezit en hoe je die tot zijn recht kan laten komen.

Roos maakt het traject een leuke en inspirerende weg om jezelf beter te leren kennen.”

 

 – Rutger
“Roos betrekt de medewerkers vooraf en luistert naar de vraag van het team.”

“In korte tijd kregen wij te maken met vele wisselingen in een team. Zowel de organisatie als de opdrachtgever vraagt veel van de mensen en daarvoor is het nodig dat een team goed in balans is. Door de teamanalyse en de teamsessies hebben wij met de medewerkers een teamprofiel kunnen opstellen. Waarin de competenties en kwaliteiten van mensen goed zichtbaar zijn geworden en waardoor medewerkers in hun kracht gezet kunnen worden.

Door dit profiel te koppelen aan de opdracht zijn wij in staat geweest om concrete acties uit te zetten met het team. Met als resultaat: tevreden mensen en het behalen van de opdracht.

Roos heeft de kennis en kunde om de vorm aan te laten sluiten bij een team, zodat de sessie waarde heeft. Zij beheerst het multi cultureel vakmanschap waardoor zij met alle soorten mensen contact kan maken en onderhouden. Wij zijn Roos dankbaar voor het vinden van een juiste vorm voor de sessies en waarderen het dat zij het team regie geeft.  Dit heeft de draagkracht in het team vergroot voor dergelijke sessies.”

 

 – Susan van de Wittenboer (Teammanger Lumens)
“Roos levert elke keer dat wij haar inzetten voor coaching van onze medewerkers een waardevolle bijdrage.”

“Tijdens de coaching brengt Roos onze medewerkers tot nuttige inzichten die hen zichtbaar verder helpt. 

Het gebruik van analyses in combinatie met haar praktische aanpak brengt ons het resultaat dat wij zoeken in een coach.”

 

 – Willems Simons (HR manager Acknowledge)
“Ik zie in Roos een enorm talent als het gaat om het begeleiden van managers en hun teams.”

“Haar interventies zijn spot on, haar drive om zelf te ontwikkelen is groot en bovendien is het een leuk (lees oprecht, open, eerlijk, krachtig en zacht) mens.”

 

 – Floor Daver (opleider teamcoach)

1

Ontdek jouw unieke talenten

Weet wat je waard bent!

 

2

Leef jouw authentieke zelf

Persoonlijk Ontwikkel Traject

 

3

Loopbaan coach traject

Volgens jouw unieke design

4

Terug naar jezelf & weer in balans

Persoonlijk Ontwikkel Traject

(bij Re-integratie)