Styleformation Contact Opnemen

Heb je een vraag?

Stuur mij dan een e-mail of vul het onderstaand contactformulier in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie!

  Wil je kennismaken?

  Gratis kennismaking aanvragen

  Ik start altijd graag met een vrijblijvende intake om kennis te maken. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, zou ik graag onderstaande graag van je willen weten.

   Contactgegevens

   06 46 34 78 17

   Regio

   Eindhoven

   Bedrijfsinfo

   i

   Kvk-nummer:

   71160337

   Veelgestelde vragen

   Wat is een drijfveer?
   Een drijfveer is datgene wat een mens van binnenuit beweegt. In essentie liggen er menselijke behoeften aan ten grondslag. Waar heeft iemand behoeften aan? Waarom doet iemand wat ie doet? Drijfveren zijn neutraal, niet goed of slecht. Echter in een bepaalde omgeving, functie of rol komt een bepaalde drijfveer beter tot zijn recht.
   Wat is een talent?
   Talent is een eigenschap, ze vloeien voort uit de drijfveren van mensen en hebben daarom hun oorsprong in een natuurlijke aanleg. Talent is de intrinsieke en aangeboren behoefte van een persoon. In het gedrag dat voortvloeit uit de talenten zijn mensen het meest herkenbaar voor anderen. Talenten kleuren de persoonlijke identiteit. En vanuit talent kan iemand zijn competenties ontwikkelen. Talent is de aanlegfactor voor competenties.
   Wat is een competentie?
   Een competentie kun je zien als een cluster van verwachtingen – omschreven in gedragstermen – die een organisatie voor de medewerker expliciteert voor zijn rol of functie. Een competentie is dus gedrag wat de organisatie wil zien en dat ‘buiten’ de persoon staat. Iemand kan zich de competentie eigen maken door kennis en ervaring. Het ontwikkelen van de competentie gaat sneller en beter als de persoon daar talent voor heeft. Talent bepaalt de aanleg voor de competentie.
   Wat kun je voor organisaties betekenen op het gebied van talentmanagement?

   Het is natuurlijk niet zo dat iemand met een bepaald talent automatisch de bijbehorende competenties op gedrag vertoont. Vanuit talenten ontwikkelen mensen hun persoonlijke voorkeursgedrag. Dus als je weet wat de talenten van iemand zijn, dan kun je ook het potentieel voor de ontwikkeling van bepaalde competenties voorspellen. Organisaties kunnen meer performance halen uit de mensen door te sturen op de talenten van mensen. Ieder mens wil van nature zijn talent ontwikkelen.

   Om de samenhang tussen talenten en competenties in de organisaties op elkaar af te stemmen is het cruciaal dat zowel medewerker, het team en het management de strategische vertaalslag kunnen maken van talenten naar gewenste competenties en de stappen identificeren die daarvoor nodig zijn.

   Ik kan organisaties ondersteunen hoe dit proces in te richten en wat er nodig is om zo het potentieel van medewerkers optimaal te kunnen benutten.

   Welke financieringsvormen kan ik inzetten om een ontwikkel/loopbaantraject te bekostigen?
   Via jouw werkgever kun je mogelijk vanuit een loopbaanbudget dit traject bekostigen. Bij ontslag kan een traject vaak meegenomen worden in de onderhandelingen. En via de belastingdienst kan in 2021 een dergelijk traject deels vergoed worden. Neem hiervoor contact op met de belastingdienst of dit ook voor jou geldt.

   Voor teams zijn er vaak teambudgetten voor teamontwikkeling.

   Op welke locatie vinden de sessies plaats?
   We bepalen in gezamenlijk overleg de vorm van de sessies; online, live op locatie of blended? Mijn voorkeur gaat uit naar live contact op locatie. Ivm eventuele lange reisafstanden kun je kiezen voor online coaching sessies.

   Voor fysieke live sessies spreken we af op mijn kantoor in Eindhoven.
   Voor teams en organisaties wordt ook wel gekozen voor de locatie van de organisatie of een door hen gekozen geschikte locatie voor teamsessies.

   Roos biedt je jouw diensten ook aan particulieren aan en wat is dan het tarief?

   Ja, ik bied mijn diensten ook aan particulieren aan. Als zij geen gebruik kunnen maken van potjes bij hun werkgever, hanteer ik een ander tarief. Neem hiervoor contact met me op.

   Meer info?

   Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Klik dan door met onderstaande buttons.