Hiep hiep hoera!

Mijn bedrijf “Casemier Coaching” bestaat 1 jaar!

Hoera!
Het voelt al veel langer als een jaar en kan me niet meer voorstellen ooit nog anders te willen.
Het neerzetten van mijn bedrijf met alles erop en eraan is gelukt, nu de volgende stap; mezelf en daarmee mijn bedrijf meer zichtbaar maken.
Grappig, heel veel mensen denken, dat mij dat zo makkelijk af gaat, maar het tegendeel is waar…bescheidenheid nekt me in de meeste situaties.
Hoezo pochen met wat je allemaal bereikt hebt en welke successen je behaald hebt? Doe maar normaal dan doe je toch gek genoeg. Das mij met de paplepel ingegoten.

En nu mag ik er vlak voor mijn 40ste levensjaar (jaja, tis echt waar!) voor gaan staan;
Hallo, hier ben ik dan; Roos van Casemier Coaching.
2 Why sessies met mijn favoriete coach en why finder; Erwin Gorts (EmpowerLab) hebben er voor gezorgd dat ik onder woorden kan brengen waarom ik doe wat ik doe.
Ik voelde het altijd al wel, maar hoe giet je dat in voor anderen verstaanbare taal..
Wel handig als je jezelf zichtbaar wilt gaan maken; de juiste woorden in je binnenzak hebben.

Nou hier komt ie dan, mijn WHY:

“ Ik geef mensen perspectief, zodat ze keuzes kunnen maken, die hen dichterbij zichzelf brengt”

Ik word dus als een klein kind zo blij als ik bovenstaande bij mensen kan doen en die impact heb, dat maakt mijn werk de beste job op aard. Het mooie met een WHY is dat dit is wie je bent, wat je doet en waar je goed in bent. En dat gaat gewoon vanzelf, mooi is dat; je unieke talent ontdekken.
Zoals ik als talentcoach ook onder mijn klanten predik; liggen talenten zo dicht bij jezelf, dat je ze niet meer ziet als talenten. “Dat is toch normaal dat ik dat kan?” Nee, dat is niet normaal, dat is uniek voor wie jij bent. Dat onderscheid jou juist van anderen.

Mijn unieke signature van mijn HOW en wat mij dus ‘mij’ maakt, is:
– Ik open ogen en ben uitgesproken
– Nieuwsgierig naar ieders ware zelf
– Denken in mogelijkheden/ kansen en verbindt
– Authentiek ZIJN, omarm wat is en zien hoe mooi!
– Pay it forward ofwel delen is vermenigvuldigen

Mijn eerst volgende actie om mezelf zichtbaar te maken is te gaan pitchen bij Netwerkclub040.
Ik zie het al voor me; donderdagochtend 7:15u met knikkende knieën op mijn hakken en mijn beste pak voor 40 man (en een enkele vrouw) pitchen wat ik doe en waarvoor men bij mij moet zijn. Just do it, toch?!